Έκθεση τροφίμων και ποτών στη Βαρκελώνη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την εκδήλωση σχετικά με την έκθεση τροφίμων και ποτών που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από την 1 έως και τις 2 Απριλίου 2014.

Η έκθεση Alimentaria 2014, με περίπου 3.800 εκθέτες και περισσότερους από 140.000 επισκέπτες αποτελεί παγκοσμίως μια από τις πιο σημαντικές εμπορικές εκθέσεις στο χώρο των τροφίμων και των ποτών. Από τις 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου 2014, η έκθεση Alimentaria ανοίγει για μια ακόμα φορά τις πύλες της παρουσιάζοντας τρόφιμα διεθνών βιομηχανιών τροφίμων και ποτών.

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτής , ο κρατικός οργανισμός υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων ACCIÓ, το εμπορικό επιμελητήριο της Βαρκελώνης και το Enterprise Europe Network διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην τεχνολογία και την καινοτομία τροφίμων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης από την 1 έως και τις 2 Απριλίου 2014. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι το να βοηθήσει επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα από την Ευρώπη να έρθουν σε επαφή με εταίρους για σύναψη εμπορικών ή και τεχνολογικών συνεργασιών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://b2match.eu/alimentariabrokerage2014/. Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 18η Μαρτίου 2014.