Πρόσκληση συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων σε Επιχειρηματική Αποστολή στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης NORDBYGG 2014

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network σας ενημερώνει σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων σε Επιχειρηματική Αποστολή στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης «NORDBYGG 2014», 1 Απριλίου 2014, στη Στοκχόλμη, στον κλάδο της αειφόρου δόμησης

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Eco-design for Construction of Habitat Optimising Energy for Sustainability (ECHOES)» σχετικά με τα οφέλη του Οικολογικού Σχεδιασμού Προϊόντων (Eco-design) ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, προσκαλεί εκπροσώπους επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο να συμμετάσχουν σε Ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων «ECHOES B2B» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης, «NORDBYGG 2014» την Τρίτη 1 Απριλίου 2014, στη Στοκχόλμη, Σουηδία.

Η ημερίδα εστιάζει στους ακόλουθους τομείς:
• Δομικά Υλικά
• Κουφώματα
• Απομόνωση
• Θέρμανση
• Σκεπές
• Δάπεδα
• Καμινάδες.

Επιχειρηματικές Συναντήσεις

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές σε προκαθορισμένες συναντήσεις με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες / προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές κατασκευαστικές εκθέσεις της Βόρειας Ευρώπης, «NORDBYGG 2014».

Η εκδήλωση «ECHOES B2B» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Rica Talk Hotel (https://www.rica-hotels.com/hotels/stockholm/rica-talk-hotel/?lcn=en) το οποίο βρίσκεται δίπλα στον εκθεσιακό χώρο. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, τους εκθέτες και την ημερίδα επιχειρηματικής συνεργασίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:

Σελίδα έκθεσης: http://nordbygg.se/?sc_lang=en
Σελίδα ημερίδας επιχειρηματικής συνεργασίας «ECHOES B2B»: http://www.echoesb2b.eu/