ΕΡΕΥΝΑ ENTERPRISE EUROPE NETWORK

Αγαπητά μέλη,

Απευθυνόμαστε σε σας ως πελάτες του δικτύου Enterprise Europe Network.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία συγχρηματοδοτεί αυτό το Δίκτυο, πραγματοποιεί αξιολόγηση για τον οικονομικό αντίκτυπο που είχε μέχρι σήμερα το Enterprise Europe Network. Αυτή είναι μία συνήθης πρακτική όταν ξοδεύονται χρήματα του Ευρωπαίου Φορολογούμενου.

Στο πλαίσιο αυτής της αξιολόγησης μας ζητήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να σας προωθήσουμε έναν σύνδεσμο για την έρευνα αξιολόγησης και να σας προσκαλέσουμε να την συμπληρώσετε.Θα παρατηρήσετε ότι η Επιτροπή αποφάσισε να θέσει τα ερωτήματα της έρευνας στα Αγγλικά. Η έρευνα βασίζεται κυρίως σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, δηλαδή πρέπει να τσεκαριστούν τα αντίστοιχα τετραγωνάκια.
Η συμβολή σας είναι κρίσιμη για την αξιολόγηση αυτή. Δεν υπάρχει κανένας καταλληλότερος από τους πελάτες του Δικτύου για να βοηθήσει την Επιτροπή να καταλάβει τι οικονομικός αντίκτυπος έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Οι ιδέες και συστάσεις για το μελλόν του Δικτύου είναι επίσης καλοδεχούμενες σε αυτήν την έρευνα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα το εκτιμούσε ιδιαιτέρως αν θα μπορούσατε να συμβάλετε σε αυτήν την άσκηση αξιολόγησης, συμμετέχοντας στην έρευνα, χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: SME survey

Η έρευνα θα είναι ανοιχτή μέχρι: 29 Μαρτίου 2015

Η συμβολή σας στην έρευνα θα είναι ανώνυμη και έτσι δεν μπορεί κανείς να τη συνδέσει με την επιχείρησή σας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την συστατική επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τον υπεργολάβο Technopolis να διεξαγάγει αυτήν την έρευνα για λογαριασμό της. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την έρευνα μπορεί να σταλεί απευθείας στο: derek.jan.fikkers@technopolis-group.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Ευγενία Τζανετοπούλου
Αν. Διευθύντρια
Επιμελητήριο Αρκαδίας
Enterprise Europe Network
25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη 22100
Τηλ.: +30 2710227141, +30 2710237123
Fax: +30 2710233738
E-mail: tzanetopoulou@arcadianet.gr, info@arcadianet.gr