ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τον Ιούνιο 2015, η EUPIC (Φορέας Προώθησης Εμπορίου, Επενδύσεων και τεχνικής συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και Κίνας) θα οδηγήσει μια Κινεζική αποστολή 100 ατόμων για επισκέψεις στο Lodz της Πολωνίας και στο Μιλάνο και την Σικελία στην Ιταλία και αναζητά πιθανές συνεργασίες με Ευρωπαίους εταίρους. Η αποστολή αποτελείται από εκπροσώπους από 80 Κινεζικές επιχειρήσεις που καλύπτουν τομείς όπως η σύγχρονη γεωργία, η τυποποίηση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, η βιο-φαρμακευτική, ICT, η ανανεώσιμη ενέργεια και η περιβαλλοντική προστασία, το εμπόριο και οι επενδύσεις, τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός ακριβείας κλπ.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε την πρόσκλησή μας σε σας για την παρουσία σας στην Εκδήλωση ΕΕ-Κίνας στο Μιλάνο στις 9 Ιουνίου, η οποία συνδιοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ Ανάπτυξης και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μιλάνο. Η αποστολή θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΕ στην Expo Milan και στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων ΕΕ-Κίνα B2B στο Palazzo delle Stelline Congress Centre.

Η εκδήλωση αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε εύκολα σε επαφή με Κινεζικές επιχειρήσεις, clusters και φορείς και να έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε συγκεκριμένα σχέδια συνεργασίας, επιχειρηματικά, μεταφοράς τεχνολογίας και έρευνας, κατά τη διάρκεια των B2B συναντήσεων.

EU Project Innovation Centre (Chengdu)

Για το πρόγραμμα των επιχειρηματικών συναντήσεων και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε PROSKLISI CHINA

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr