Επιχειρηματικές Συναντήσεις στις GR Business Days στο Λουξεμβούργο

EEN Επιχειρηματικές Συναντήσεις στις GR* Business Days στο Λουξεμβούργο
Βρείτε τον τέλειο επιχειρηματικό συνεργάτη στην Greater Region*!
(* Greater Region είναι η ευρύτερη περιοχή που περιλαμβάνει το Λουξεμβούργο, την περιοχή Wallonia στο Βέλγιο, την περιοχή Lorraine στη Γαλλία και την περιοχή Rhineland-Palatinate and Saarland στη Γερμανία.)

27 Απριλίου 2015

Η 4η διοργάνωση της εμπορικής έκθεσης GR Business Days που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Λουξεμβούργου θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο στις 17 και 18 Ιουνίου 2015. Οι GR Business Days περιλαμβάνουν, εκτός από εκθετήρια, και ένα «χωριό» start-up, διαδραστικές ημερίδες, εργαστήρια, εκδηλώσεις δικτύωσης, ένα συμπόσιο της Greater Region καθώς και μία Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων του Enterprise Europe Network.Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων, που αντιπροσωπεύει έναν από τους πυλώνες της εμπορικής έκθεσης, προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματικό συνεργάτη από την Ευρύτερη Περιοχή ή από πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε.. σε ένα μοναδικό σημείο συναντήσεων!

Πώς λειτουργεί?
_ Καταχωρείτε το προφίλ της επιχείρησής σας online στο
www.een-matchmaking.com/gr-businessdays2015 και προσδιορίζετε το είδος των συνεργασιών που αναζητάτε. Μετά την εγγραφή, το προφίλ σας θα δημοσιευθεί στον online κατάλογο και θα λάβετε κωδικούς πρόσβασης για να «κλείσετε» τα ραντεβού σας.
_ Επιλέγετε στον online κατάλογο τις επιχειρήσεις που θα θέλατε να συναντήσετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Παράλληλα, άλλοι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν συνάντηση με την επιχείρησή σας.
_ Βάσει των στοιχείων όλων των συμμετεχόντων, θα λάβετε το ατομικό σας πρόγραμμα συναντήσεων λίγες μέρες πριν την εκδήλωση.
_ Πραγματοποιείτε συναντήσεις με τους πιθανούς επιχειρηματικούς συνεργάτες σας στο χώρο των συναντήσεων της GR Business Days μέσω 30λεπτων προκαθορισμένων συναντήσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα σας παραδίδονται ενημερωμένα προγράμματα συναντήσεων.

Κόστος συμμετοχής:
Εκθέτες:
Η συμμετοχή στην Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων του EEN περιλαμβάνεται στα πακέτα εκθετών της έκθεσης GR Business Days.

Επισκέπτες:
Ένας εκπρόσωπος επιχείρησης: 100.00 €
Επιπλέον συμμετοχές: 75.00 € ανά άτομο

Διοργανωτές:
Κλάδοι:
_ Eco-τεχνολογίες, περιβάλλον και ανανεώσιμη ενέργεια
_ Eco κατασκευές & βιώσιμη ανάπτυξη
_ Αυτοκίνηση & e-κίνηση
_ Μηχανήματα & μεταλλουργία
_ Υλικά & τεχνολογίες παραγωγής
_ Βιοεπιστήμες & βιοτεχνολογίες
_ ICT και e-commerce
_ Μεταφορές & logistics
_ Κατάρτιση & Εκπαίδευση
_ Marketing & επικοινωνία
_ Τραπεζική και οικονομικά
_ Τουρισμός
_ MICE
_ Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις
_ Άλλο

Greater Region:
Η Ευρύτερη Περιοχή περιλαμβάνει τις περιοχές Rhineland Palatinate και Saarland στη Γερμανία, Wallonia στο Βέλγιο, Lorraine στη Γαλλία καθώς και το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. Με βασικό χαρακτηριστικό τις διασυνοριακές δραστηριότητες σε καθημερινή βάση (ανθρώπινο δυναμικό, επιχειρήσεις, καταναλωτές), η Ευρύτερη Περιοχή είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της Ευρωπαϊκή ολοκλήρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

Enterprise Europe Network – Λουξεμβούργο
Luxembourg Chamber of Commerce
7, rue Alcide de Gasperi / L-2981 Luxembourg
Phone: +352 42 39 39 333 • Fax: +352 43 83 26
E-mail: een@cc.lu

Τόπος:
LUXEXPO Exhibition Centre
10, circuit de la Foire Internationale /
L-1347 Luxembourg-Kirchberg