Επιχειρηματικές συνεργασίες Ιανουαρίου 2016

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για τις επιχειρηματικές συνεργασίες που ζητούν οι επιχειρήσεις από τις παρακάτω χώρες.

1) 20110923015 BR- ΣΕΡΒΙΑ
Επιχείρηση από τη Σερβία που δραστηριοποιείται στους τομείς της παρασκευής και διανομής ευρείας γκάμας μπαχαρικών ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ξένους εταίρους προκειμένου να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεων της (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες). Ο ενδεχόμενος εταίρος θα πρέπει να είναι αξιόπιστος και να διαθέτει σχετική εμπειρία.

2) BRSG 20151208001- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Επιχείρηση από τη Σιγκαπούρη που ειδικεύεται στη διανομή ποτών αναζητά παραγωγούς μη αλκοολούχων ποτών (μεταλλικό νερό, καφέ, χυμούς, τσάι, αναψυκτικά) από όλη την Ευρώπη.

3) BRHR 20150614001- ΚΡΟΑΤΙΑ
Επιχείρηση από την Κροατία, που ειδικεύεται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο ειδών υγιεινής, αναζητά προμηθευτές κεραμικών πλακιδίων και ειδών υγιεινής προκειμένου να τα διανείμει στην αγορά της Κροατίας.

4) BRRO 20151215001- ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Επιχείρηση από τη Ρουμανία που ειδικεύεται στο εμπόριο και την αποθήκευση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων για γεωργικούς σκοπούς αναζητά νέους προμηθευτές/ παραγωγούς οι οποίοι επιθυμούν να διανείμουν τα προϊόντα τους στην αγορά της Ρουμανίας.

5) BRES 20150618001- ΙΣΠΑΝΙΑ
Επιχείρηση από την Ισπανία που ειδικεύεται στα συμπληρώματα διατροφής αλλά και στα εμπλουτισμένα τρόφιμα αναζητά εταίρους που επιθυμούν να διανείμουν τα προϊόντα τους στην αγορά της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Τα προϊόντα που αναζητά η εν λόγω επιχείρηση είναι τα εξής:
– Συμπληρώματα διατροφής (για δίαιτα, για άθληση, για καλή φυσική κατάσταση…)
– Τσάι και άλλα φυσικά προϊόντα (μέλι, καφές…)
– Φυσικά καλλυντικά

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr