ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ENTERPRISE EUROPE NETWORK, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ ΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ RENNES , ΓΑΛΛΙΑ.

Στο πλαίσιο της σημαντικότερης εμπορικής έκθεσης στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων στη Γαλλία, τη CFIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Rennes από τις 12 έως και τις 14 Μαρτίου 2019, το Enterprise Europe Network, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσοι δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

Υλικά και επεξεργασμένα τρόφιμα
Εξοπλισμός
Συσκευασία
Οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να:

Μέσω προκαθορισμένων 20 λέπτων συναντήσεων, να έρθουν σε επαφή με άλλους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων
Να συμμετέχουν σε τρία διεθνή συνέδρια: 1) Φωτονική για τη βιομηχανία γεωργικών τροφίμων, 2) καινοτομία και διεθνείς αγορές, 3) έξυπνα συστήματα για τα γεωργικά τρόφιμα.
Να συναντήσουν τους πιο καινοτόμους περιφερειακούς συντελεστές στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων και να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια στη βιομηχανία τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 11 Μαρτίου 2019 να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα https://cfiarennes2019.b2match.io και να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr