HANNOVER MESSE

7 – 11 Απριλίου 2014 – Παγκόσμιο σημείο συνάντησης της Βιομηχανικής Τεχνολογίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network σας ενημερώνει ότι 7 – 11 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο η παγκόσμια έκθεση για την βιομηχανική τεχνολογία. Κέντρο βάρους της έκθεσης αποτελούν η βιομηχανική αυτοματοποίηση και τεχνολογίες της ενέργειας.

Στην HANNOVER MESSE 2013 περισσότεροι από 6.550 εκθέτες από 62 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 225.000 επισκέπτες. Η HANNOVER MESSE είναι η το πιο σημαντικό τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς και το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε την τελευταία λέξη της βιομηχανικής τεχνογνωσίας. Η HANNOVER MESSE εντυπωσιακά θα σας αποδείξει την δύναμη της καινοτομίας και της βιομηχανίας.

Οι βασικές θεματολογίες της HANNOVER MESSE 2012 είναι:

Industrial Automation
Energy
MobiliTec
Digital Factory
Industrial Supply
IndustrialGreenTec
Research & Technology

Η συνέργεια των προαναφερόμενων κλαδικών εκθέσεων της HANNOVER MESSE 2014 προσφέρει στους επισκέπτες το ιδανικό περιβάλλον για εντατικές διμερείς επαφές. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.hannovermesse.de/home για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των ειδικών παρουσιάσεων και εκδηλώσεων της HANNOVER MESSE 2014.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες εισόδου για την έκθεση σε μειωμένη τιμή από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Οι κάρτες εισόδου ισχύουν και για δωρεάν μετακίνηση με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.