«ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ στο ΚΙΛΚΙΣ»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ στο ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 18 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Δήμου Κιλκίς.
Στόχος του επιτυχημένου θεσμού ανάδειξης του σύγχρονου γαστρονομικού γίγνεσθαι αλλά και της ιδιαίτερης τοπικής ταυτότητας είναι να αποτελέσει για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!
Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς και μεταποιητές να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες το Επιμελητήριο Κιλκίς και οι υπηρεσίες του είναι στη διάθεση των υποψήφιων εκθετών.