Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β), στη Σμύρνη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas, Σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), στη Σμύρνη, κατά τις 12 και 13 Νοεμβρίου 2014.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα και το συντονισμό της διοργάνωσης έχει το Γραφείο ΟΕΥ Άγκυρας.

Το Φόρουμ θα εστιάσει κυρίως στους τομείς τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού και real estate, κατασκευών και δομικών υλικών, ναυτιλίας, μεταφορών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και σε πρόσθετους τομείς που ενδεχομένως παρουσιάσουν ειδικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση στοχεύει αφ’ ενός στην προώθηση του διμερούς εμπορίου, και αφ’ ετέρου στην ενίσχυση των επενδυτικών ροών μεταξύ των δυο χωρών. Επιπλέον θα διερευνηθούν δυνατότητες για ελληνοτουρκικές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αγγέλα Μιχαλοπούλου, Δ/ντρια Προσέλκυσης Επενδύσεων, στο τηλέφωνο 210-3355712 και στο Εmail: a.michalopoulou@enterprisegreece.gov.gr