Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει για το 3ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στην Αμαλιάδα 20, 21 & 22 Μαρτίου 2015.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ με κεντρικό τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που θα διεξαχθεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ στις 20, 21 & 22 Μαρτίου 2015.

Το Φεστιβάλ αποτελεί σημαντικότατο θεσμό στον τομέα των ελληνικών προϊόντων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των επιχειρήσεων της Ηλείας και όχι μόνο μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.

ΟΦΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ
Παρουσίαση των προϊόντων στο κοινό της Ηλείας
Πώληση των προϊόντων
Παρουσίαση των προϊόντων στο κοινό άλλων περιοχών
Παρουσίαση των προϊόντων σε εμπορικούς επισκέπτες και ξένους εκπροσώπους που ασχολούνται με την Γαστρονομία και τις Εξαγωγές

Το κόστος περιπτέρου 6 τμ είναι 120 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν στην διάρκεια του Φεστιβάλ να πωλούν τα προϊόντα τους παρέχοντας την προβλεπόμενη απόδειξη.

Λόγω μεγάλης ζήτησης και συμμετοχής στο Φεστιβάλ, το Επιμελητήριο Αρκαδίας εξασφάλισε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας την παροχή 5 περιπτέρων για τα μέλη του που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Υπεύθυνη κα Τζανετοπούλου).