ΕΚΘΕΣΗ POLAGRA FOOD και Εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συναντήσεων στην έκθεση POLAGRA FOOD Fair

ΕΚΘΕΣΗ POLAGRA FOOD και Εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συναντήσεων στην έκθεση POLAGRA FOOD Fair

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ POLAGRA FOOD 21-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η POLAGRA FOOD έχει μακρά παράδοση που ακολουθεί τις εξελίξεις στη βιομηχανία τροφίμων και είναι πάντα ανοιχτή στις ανάγκες που προκύπτουν από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση.
Στοχεύει στη δημιουργία νέων προοπτικών για τους παραγωγούς τροφίμων και αναλαμβάνει δράσεις που δίνουν τη δυνατότητα σε ξένους εμπόρους να επισκεφθούν την έκθεση. Επίσης, έχει δημιουργήσει εργαλεία και οργανώνει ειδικές εκδηλώσεις που βοηθούν το διάλογο και την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ εκθετών και πελατών.
Οφέλη για τους εκθέτες:
• Δυνατότητα δημιουργία νέων συνεργασιών με εκπροσώπους τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και με διεθνείς συνεργάτες
• Ευκαιρίες συνεργασίες με αλυσίδες λιανικής
• Ευκαιρία παρουσίασης των τελευταίων προϊόντων σε πάνω από 65.000 επισκέπτες
• Ευκαιρία σύγκρισης της ανταγωνιστικότητας και του βαθμού αποδοχής στην αγορά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση δείτε κι εδώ.

Εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συναντήσεων στην έκθεση POLAGRA FOOD Fair

Το Enterprise Europe Network σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό Επιχειρηματικής Ανάπτυξης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 στη διάρκεια της Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης POLAGRA FOOD στο Poznan, Πολωνία.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει?
Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και άλλους φορείς που ανήκουν στον κλάδο των τροφίμων και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την δημιουργία διεθνών συνεργασιών. Έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν συνεργάτες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τεχνολογικές συνεργασίες στον συγκεκριμένο τομέα, με ιδιαίτερη έμφαση στους ακόλουθους κλάδους:
• ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ,
• CATERING,
• ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,
• ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,
• LOGISTICS.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr