Διεθνής Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων AgroB2B@NSFair στο πλαίσιο της Διεθνούς Αγροτικής Έκθεσης στο Novi Sad, στις 11 Μαΐου 2015

AGROB2B – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η Έκθεση Novi Sad και το Enterprise Europe Network Σερβίας – το Πανεπιστήμιο του Novi Sad και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας διοργανώνουν τη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων AgroB2B@NSFair, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Αγροτικής Έκθεσης στο Novi Sad, στις 11 Μαΐου 2015.

Βασικοί τομείς

 Παραγωγοί και έμποροι τροφίμων και ποτών
 Αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμός
 Χημικά προϊόντα για τη γεωργία
 Συσκευασία
 Ανανεώσιμη ενέργεια
 Εξοπλισμός επεξεργασίας και θερμοκηπίων
 Εφαρμοσμένη επιστήμη και έρευνα
 Καινοτόμες αγροτικές τεχνολογίες

Γιατί να συμμετάσχετε

Οι Διεθνείς Εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Συναντήσεων προσφέρουν πρόσθετη στήριξη στις επιχειρήσεις με σκοπό την εύρεση διεθνών συνεργατών στην έκθεση. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τους πιθανούς συνεργάτες τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τις πληροφορίες που διατίθενται για τη δραστηριότητα και τα ενδιαφέροντα των εταίρων. Στη συνέχεια δημιουργείται μια λίστα συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο. Κάθε συμμετέχοντας παραλαμβάνει τη δική του εξατομικευμένη λίστα τουλάχιστον μία μέρα πριν την εκδήλωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων AgroB2B@NSFair είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες πληρώνουν μόνο το εισιτήριο εισόδου στο χώρο της έκθεσης (5 ευρώ).

Γλώσσα εκδήλωσης: Αγγλικά

Προθεσμίες

 4 Μαΐου 2015: Online εγγραφή (εισάγετε το προφίλ της επιχείρησής σας)
 7 Μαΐου 2015: Διαλέγετε προφίλ επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν και κλείνετε b2b συναντήσεις
 11 Μαΐου 2015: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων “AgroB2B@NSFair”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ?
Είναι μία σειρά 30-λεπτων συναντήσεων που προγραμματίζονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους κάθε επιχείρησης ατομικά!

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

Λίγα λόγια για την Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad
(από 9 έως 15 Μαΐου 2015)

Η Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση του αγροτικού τομέα στα Δυτικά Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με νέο περιεχόμενο και θέματα για διάφορους συμμετέχοντες η Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad παραμένει σε κορυφαία θέση μεταξύ των διεθνών εκθέσεων του χώρου. Οι εκθέτες αγροτικών μηχανημάτων θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ανοιχτό χώρο 40,000 τ.μ., ενώ σε εσωτερικό χώρο 9,000 τ.μ. θα υπάρχουν εκθέτες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα. Σημαντική πλευρά της Έκθεσης αποτελεί η εθνική έκθεση ζώντων ζώων σε ανοιχτό χώρο 5,000 τ.μ..

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων AgroB2B@NSFair 2015 στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/