Ζήτηση Συνεργασιών – Μάϊος 2015

1) BRNO20150413001 ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Μικρή επιχείρηση από τη Νορβηγία αναζητά Μεσογειακά προϊόντα όπως ελαιόλαδο. Η επιχείρηση παράγει προϊόντα κρέατος από πρόβατα και κατσίκια, καθώς και μέλι και chutney. Το portfolio της αποτελείται από 30 προϊόντα συνολικά και η επιχείρηση αναζητά εμπορικές συμφωνίες με επιχειρήσεις που παράγουν Μεσογειακά προϊόντα.

2) BRCY20130823002 ΚΥΠΡΟΣ

Επιχείρηση από την Κύπρο, η οποία δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση και διανομή ελαίων και λιπών, αναζητά επιχειρήσεις που παράγουν και/ή εξάγουν ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο στην Ευρώπη και αλλού.

3) BRIT20150413001 ΙΤΑΛΙΑ

Επιχείρηση από την Ιταλία, με έδρα στη Lombardia, παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων για ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια και καταστήματα παγωτών, αναζητά πλαστικές συσκευασίες για κρέμα, με μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Το απαιτούμενο μέγεθος των συσκευασιών είναι 1 λίτρο και 5 λίτρα για διατήρηση κρέμας. Οι απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές είναι: αεροστεγή, με βιδωτό καπάκι και από ανακυκλώσιμο υλικό.

Η επιχείρηση αναζητά έναν τεχνολογικά προηγμένο προμηθευτή δοχείων, που θα χαρακτηρίζεται από αποδεδειγμένες υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις. Τα μεγέθη παραγγελίας έχουν ως εξής: Κάθε 2 μήνες 10.000 δοχεία των 5 λίτρων και 5.000 δοχεία με λαβή (1 λίτρου).

4) 20100527042 ΙΤΑΛΙΑ

Επιχείρηση από την Ιταλία που δραστηριοποιείται στο χώρο των πατωμάτων παρκέ αναζητά προμηθευτές σανίδων μασίφ βελανιδιάς που ενδιαφέρονται να μπουν στην Ιταλική αγορά. Η εταιρεία αναζητά μεγάλες ποσότητες σανίδων διαφορετικών διαστάσεων, κυρίων από μασίφ βελανιδιά και για μακροχρόνιες εμπορικές συμφωνίες.

5) ΠΟΛΩΝΙΑ

Επιχείρηση από την Πολωνία που παράγει συσκευασίες και ελάσματα αλουμινίου αναζητά επιχειρηματικούς συνεργάτες που πωλούν χαρτοκυψέλες (cardboard shell casings) (μέγιστο μήκος 1μ., βάρος περίπου 2 κιλά έκαστη, πάχος 78mm). Ενδιαφέρεται για την αγορά 10.000 τεμαχίων με την προοπτική μόνιμης συνεργασίας.

6) BRFR20150408001 ΓΑΛΛΙΑ

Εμπορικός αντιπρόσωπος από τη Γαλλία αναζητά καινοτόμα γεωργικά και κηπουρικά προϊόντα για αντιπροσώπευση στη Γαλλία, όπως:

– Εξοπλισμός για κτίρια (για την αναπαραγωγή βοοειδών και χοίρων και την καλή διαβίωση των ζώων, με εξαίρεση τα προϊόντα για την υγιεινή και τη διατροφή ζωοτροφές/προμείγματα),

– Εξοπλισμός για τη γεωργία (ανταλλακτικά μηχανημάτων, τρακτέρ, μεταχειρισμένα τρακτέρ ή γεωργικά μηχανήματα)

– Εξοπλισμός και προμήθειες για κηπευτική παραγωγή πάνω από το έδαφος (ντομάτες, φράουλες …)

Όσον αφορά μια σειρά προϊόντων και γεωγραφική ζώνη, το έργο του Γάλλου πράκτορα πωλήσεων συνίσταται σε:

• Προσδιορισμό όλων των εταιρειών που συμμετέχουν στην εν λόγω αγορά (διανομείς, δίκτυο διανομής, οι ανταγωνιστές …)

• Οργάνωση του δικτύου διανομής

• Διαπραγματεύσεις με το κανάλι διανομής

Ο εμπορικός αντιπρόσωπος θα εξετάσει τις συνεργασίες που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τα καινοτόμα προϊόντα τους στη γαλλική αγορά. Υπηρεσίες εμπορικού διαμεσολαβητή προσφέρονται σε ξένους κατασκευαστές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω συνεργασίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Enterprise Europe Network – Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αναφέροντας τον κωδικό και τη χώρα.