Ζήτηση Συνεργασιών – Αύγουστος 2015

1) BRPL20150429002 ΠΟΛΩΝΙΑ

Επιχείρηση από την Πολωνία με έδρα την Κρακοβία, η οποία είναι προμηθευτής μιας ευρείας γκάμας φρούτων και λαχανικών στη Νότια και Ανατολική Πολωνία, αναζητά παραγωγούς σταφυλιών, νεκταρινιών και ροδάκινων.

Η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση διαφορετικών ειδών τροφίμων και αναζητά συνεργασία και συμφωνία διανομής με παραγωγούς και προμηθευτές Ελληνικών φρούτων για μακροχρόνια συνεργασία.

2)BRRU20150727002 ΡΩΣΙΑ

Ρωσική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και την παραγωγή πρωτότυπων μειγμάτων, αλμυρών και αποξηραμένων θαλασσινών, αναζητά προμηθευτές. Η εταιρεία καλεί μικρούς και μεσαίους παραγωγούς, καθώς και μεγάλες εταιρείες χονδρικού εμπορίου σε εμπορική συνεργασία.

3) BRPT20150129001 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Επιχείρηση από την Πορτογαλία με έδρα το Πόρτο και εμπειρία στην διανομή προϊόντων τροφίμων, delicatessen και ποτών στο δίκτυο HORECA (ξενοδοχεία, εστιατόρια & catering), supermarkets και καταστήματα gourmet, αναζητά μεταποιητές και χονδρεμπόρους που επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην αγορά της Πορτογαλίας.

4) BRDK20150812001 ΔΑΝΙΑ

Εταιρεία εισαγωγών και χονδρικού εμπορίου από τη Δανία που ειδικεύεται στα οργανικά-βιολογικά τρόφιμα, αποξηραμένα, φρέσκα, tofu και άλλα προϊόντα υποκατάστατα του κρέατος. Η εταιρεία προσφέρεται ως διανομέας στη Δανία. Μη βιολογικά τρόφιμα δεν θα λαμβάνονται υπόψη και όλα τα τρόφιμα θα πρέπει να υποστηρίζονται από αναγνωρισμένο βιολογικό σήμα.

5) BRUK20150729001 Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Η εταιρεία έχει έδρα τη Σκωτία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές boiler στη Μ. Βρετανία.

Στο πλαίσιο της επέκτασής της, η εταιρεία επιθυμεί να εισαγάγει και να μεταπωλήσει με τη δική της φίρμα καινοτόμα boilers βιομάζας και συναφή συστήματα. Ενδιαφέρον υπάρχει για boilers pellet ξύλου, πριονιδίου και βιομάζας πολλαπλών καυσίμων.

Η εταιρεία αναζητά κατασκευαστές boiler.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω συνεργασίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Enterprise Europe Network – Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αναφέροντας τον κωδικό και τη χώρα.