EEN Επιχειρηματική αποστολή σχετικά με την επεξεργασία και τον εξοπλισμό τροφίμων Γαλλία

Το εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο του διαμερίσματος Drôme, ως μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης SEPAG από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου στο δήμο Valence, Γαλλία.

Το 2015, στην έκθεση SEPAG συμμετείχαν 90 εταιρείες και εργαστήρια από τη Γαλλία που δραστηριοποιούνται στους τομείς της επεξεργασίας και εξοπλισμού τροφίμων: συσκευασία και περιτύλιγμα, μηχανήματα και εξοπλισμός μεταποίησης, ιχνηλασιμότητα και κωδικοποίηση, ασφάλεια και υγιεινή, επεξεργασία αποβλήτων, υπηρεσίες (μεταφορές, λογισμικό, γραφείο σχεδίων, συντήρηση μηχανημάτων..), συστατικά και πρόσθετα.

Η επιχειρηματική αποστολή θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης με σκοπό να βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν δυνητικούς εταίρους για συνεργασία σε τεχνολογικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Πρόγραμμα επιχειρηματικής αποστολής:

Δευτέρα 6 Ιουνίου: Άφιξη και δείπνο γνωριμίας
Τρίτη 7 Ιουνίου: παρουσίαση μιας τεχνολογικής πλατφόρμας που εκτελεί δοκιμές, σε πειραματική και πιλοτική κλίμακα, για την εξαγωγή φυσικών προϊόντων (μέσω παραδοσιακών και πράσινων τεχνολογιών) καθώς και παρουσίαση μιας εταιρείας, τελικού χρήστη της πλατφόρμας.
Παρουσίαση και επίσκεψη μιας μικρομεσαίας επιχείρησης που είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή ποτών. Δείπνο με τους εκθέτες
Τετάρτη 8 Ιουνίου: B2B συναντήσεις, επίσκεψη στην έκθεση και επαφή με τους Γάλλους εκθέτες (εταιρείες και εργαστήρια)
Πέμπτη 9 Ιουνίου: Αναχώρηση

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
Στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να συμμετάσχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Ευρώπη, εργαστήρια και ερευνητικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων και ποτών: παραγωγούς τροφίμων (κρέατος, φρούτων, λαχανικών, κατεψυγμένων, γαλακτοκομικών, βιολογικών τροφίμων…), συμπληρώματα διατροφής, ποτά (λικέρ, κρασί, αναψυκτικά), διανομείς, προμηθευτές κλπ

Τα μεταφορικά και η διαμονή καλύπτονται από τους συμμετέχοντες (ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του Enterprise Europe Network) ενώ οι τοπικές μετακινήσεις, το γεύμα, το δείπνο, η ξενάγηση και η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr