Επιχειρηματικές συνεργασίες Δεκεμβρίου 2016

1. BRPL20150828001- ΠΟΛΩΝΙΑ
Πολωνική επιχείρηση, εισαγωγέας/διανομέας οίνων, ζυμαρικών, λαχανικών/αλειμμάτων ψαριού και άλλων τροφίμων, αναζητά συνεργασία με προμηθευτές τέτοιου είδους προϊόντων (οινοπαραγωγούς, διανομείς οίνων, παραγωγούς τροφίμων).

2. BRDK20160901001- ΔΑΝΙΑ
Εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση από τη Δανία, που ειδικεύεται σε οργανικά τρόφιμα, αναζητά παραγωγούς οργανικών ξηρών καρπών και σπόρων για διανομή των προϊόντων τους στην αγορά της Δανίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά αμύγδαλα, καρύδια, κάσιους, φουντούκια, κουκουνάρια, φιστίκια, σπόρους κινόα καθώς και οργανικές πράσινες επιτραπέζιες ελιές.

3. BRUK20160905001- Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Βρετανική εταιρεία που είναι ήδη προμηθευτής υγιεινών φρούτων και σνακ με βάση τα φρούτα σε παντοπωλεία, cafes και coffee shops, delicatessens, σχολεία, και ξενοδοχεία αναζητά προμηθευτή σταφίδων χωρίς κουκούτσι και σουλτανίνας που παράγονται “free from” και με αναγνωρισμένα standards ποιότητας. Η εταιρεία αναζητά συμφωνία τυποποίησης.

4. BRRS20160413001- ΣΕΡΒΙΑ
Επιχείρηση από τη Σερβία, που ειδικεύεται στην παραγωγή αποξηραμένων φρούτων και γέμισης από φρούτα, αναζητά παραγωγούς και/ή χονδρεμπόρους οργανικών και μη οργανικών κατεψυγμένων φρούτων (individually quick frozen fruits) (βύσσινο, βερύκοκο, δαμάσκηνο, berries fruits) για την παραγωγή γέμισης.