ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

1) Εταιρεία από την Λετονία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή παιδικών ινδιάνικων σκηνών teepee αναζητά εισαγωγείς παιχνιδιών, (παιδικά πολυκαταστήματα, καταστήματα παιχνιδιών) που ενδιαφέρονται να πουλήσου τα προϊόντα τους στη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, την Ελβετία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Σουηδία.

2) Εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής επίπλων αναζητά προμηθευτές κόντρα πλακέ(πλανισμένο) προκειμένου να κατασκευάσει καρέκλες.

3) Εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά εταίρους από την Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής επιδόρπιων και κέικ.

4) Εταιρεία από την Πολωνία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μοναδικών χειροποίητων ειδών αποκλειστικά με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον αναζητά είτε προμηθευτές τέτοιων υλικών( π.χ. φελλό, κάνναβη, δέρμα από ανανά κλπ) είτε εταίρους που κατασκευάζουν παρόμοια είδη (τσάντες, πορτοφόλια, σακίδια κτλ) και ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά της Πολωνίας.