Συμμετοχή στο «6ο Agro Quality Festival» & στο «6ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς»

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ενημερώνει παραγωγούς και επιχειρήσεις σχετικά με την πραγματοποίηση του
6ου Agro Quality Festival καθώς και του 6ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που διοργανώνονται στις 8 , 9 & 10 Μαΐου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Στο πλαίσιο του 6ου Agro Quality Festival πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία καλείστε να συμμετάσχετε προκειμένου να προβάλλετε τον πλούτο και τη μοναδική ποιότητα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων του νομού σας, στους πάνω από 20.000 επισκέπτες που αναμένονται.
Παράλληλα διοργανώνεται και η «Έκθεση Ελαιόλαδου και Ελιάς», ένας μεγάλος σημαντικός θεσμός που περιλαμβάνει τον 4ο Διαγωνισμό Έξτρα Παρθένων Ελαιολάδων, Επιστημονικές Ημερίδες με εξαγωγικό ενδιαφέρον και το επισκέπτονται χιλιάδες φίλοι του ελληνικού ελαιολάδου καθώς και εμπορικό κοινό.
Η διοργάνωση έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Κατά την διάρκειά της, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από επιστημονικές ημερίδες και εμπορικές συναντήσεις. Το Αgro Quality Festival έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ πάνω από 1.000 εκθέτες έχουν συμμετάσχει. (Μ.Ο: 200 εκθέτες ανά έτος).
Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Agro Quality Festival και το Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στους Ηγέτες της κατηγορίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957 ή μέσω e-mail στο info@edpa.gr.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο του 6ου Agro Quality Festival
Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο του 6ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς
Πατήστε εδώ για να δείτε την κάτοψη του φεστιβάλ
Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής