Αναζήτηση επιχειρηματικών συνεργασιών μέσω του Enterprise Europe Network Hellas

Βουλγαρικό εργοστάσιο επεξεργασίας μελιού και μελισσοκομική φάρμα αναζητά προμηθευτές ακατέργαστου συμβατικού και βιολογικού μελιού/ προϊόντων μελιού.

Βουλγαρική εταιρεία παραγωγής και επεξεργασίας μελιού αναζητά διεθνείς συνεργάτες βάσει συμφωνίας προμηθευτών, προκειμένου να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο μελιού/ προϊόντων μελιού και το μερίδιο αγοράς της εντός και εκτός Ευρώπης.

Η εταιρεία επεξεργάζεται και εμπορεύεται κάθε είδους μέλια – άγρια ​​βότανα, ακακία, μαύρη βελανιδιά, λεβάντα, φλαμουριά, κόλιανδρος, δάσος κ.λπ. Η εταιρεία αναζητά προμηθευτές ποιοτικού ακατέργαστου συμβατικού και βιολογικού μελιού/ προϊόντων μελιού που καλύπτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Γερμανική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει πρωτοποριακή διακόσμηση κήπου αναζητά τοπικούς λιανοπωλητές (κέντρα κήπου, μπουτίκ), αντιπροσώπους και χονδρεμπόρους.

Το γερμανικό εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1985 και έχει 20 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και πέτρας. Σχεδιάζει και παράγει τα δικά του διακοσμητικά κήπου. Επεξεργάζονται σίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα και πέτρα. Υπάρχει ξεχωριστό τμήμα σχεδίασης σχεδίων και αρχείων με laser.

Το εργοστάσιο έχει ήδη εμπειρία με εξαγωγές στην ΕΕ και σε άλλες τρίτες χώρες. Αναζητούν εμπόρους λιανικής, μπουτίκ, κέντρα κήπου και χονδρέμπορους για επιχειρηματική συνεργασία.

Προσφέρουν διακοσμητικά κήπου από ανοξείδωτο ατσάλι, σίδερο και φυσική πέτρα (αδιάβροχη). Πιθανές είναι επίσης εξατομικευμένες ετικέτες, με γραμμωτό κώδικα EAN και με περιγραφή στην εθνική γλώσσα.

Θα ήταν επιθυμητή η μακροπρόθεσμη συνεργασία, καθώς και η επέκταση της γκάμας των προϊόντων και η εδραίωση στην αγορά. Το εργοστάσιο είναι επίσης ανοιχτό σε προτάσεις για σχέδια ειδικά για κάθε χώρα.

Σλοβακική αρτοποιία αναζητά προμηθευτές συστατικών τροφίμων και νέους συνεργάτες

Σλοβακικό βιομηχανικό αρτοποιείο, με επίκεντρο την παραγωγή κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων με γλυκές και αλμυρές γέμιση, αναζητά προμηθευτές συστατικών τροφίμων στην ΕΕ (κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, λάδι, πάστα πίτσας, πάστα ντομάτας, γέμιση).

Η επιχείρηση επικεντρώνεται στην παραγωγή κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων όπως πίτσα, μπαγκέτες πίτσας με διάφορες γεύσεις και επικαλύψεις (σαλάμι, μαργαρίτα, μανιτάρια), αλλά και πολλά άλλα κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα με γλυκιά και αλμυρή γέμιση (δανικά αρτοσκευάσματα, σφολιάτες, με φρούτα, κακάο, γέμιση βανίλιας). Παράγουν επίσης πλήρως ψημένα κρουασάν με πολλά είδη γεμίσματος όπως κακάο, βανίλια, φράουλα, βατόμουρο κ.λπ.

Η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες:

– Παραγωγούς ή προμηθευτές πρώτων υλών που απαιτούνται για την παραγωγή (κατεψυγμένα φρούτα, κατεψυγμένα λαχανικά, λάδι, πάστα πίτσας, πελτές ντομάτας)

– Παραγωγούς ή προμηθευτές γεμίσματος (αναφέρονται παραπάνω)

Η εταιρεία ενδιαφέρεται επίσης να βρει νέους εταίρους στην Ε.Ε. που θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε super markets, διανομείς τροφίμων και χονδρεμπόρους, σε ευρωπαϊκές χώρες. Επί του παρόντος, η εταιρεία πουλά στη Σλοβακία, την Τσεχία, την Πολωνία και την Ουγγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των αιτούμενων ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network για το Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου (τηλ. 2710227141, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr ).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Αποτελείται από 600 συνεργαζόμενους οργανισμούς, 4.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους βιομηχανικούς τομείς. Από το 2008 έχει βοηθήσει 2,9 εκατομμύρια επιχειρήσεις να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς ενώ 475.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Δικτύου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network – Hellas. Ο ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network αποτελείται από 16 οργανισμούς κατανεμημένους σε όλη τη χώρα και καταξιωμένους στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών συνδέσμων, ερευνητικών, τεχνολογικών ιδρυμάτων, καθώς και εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων.